HYSTERISCHE MICHELLA KOX voor het BLOK gezet bij LINGO! 😱 | Blindspot - CONCENTRATE

130.839 weergaven
2.019

Description:

Michella Kox in Blindspot! Michella gilt het uit tijdens deze aflevering van Blindspot. Check het! Abonneer je hier: http://www.bit.ly/ConcentrateNL

In deze Blindspot: Michella Kox. Michella krijgt de schrik van haar leven wanneer ze wordt geconfronteerd met het weerzien van haar rijinstructrice van het programma: Slechtste chauffeur van Nederland en wanneer zij voor het blok wordt gezet midden in een uitzending van het programma Lingo. Check in deze Blindspot hoe Michella zich met haar dyslexie hier uit ziet te redden.

Michella Kox is een Nederlandse mediapersoonlijkheid en presentatrice. Ze heeft deelgenome aan meerdere televisieprogramma’s, onder andere: Shopping Queens, Dames in de Dop en de Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS. Ook staat ze er om bekend dat zij altijd op de hoogte is van de nieuwste feitjes en heeft ze met haar uitgesproken mening meerdere malen het nieuws gehaald.

Dit zijn de BN’ers en YouTubers die jij in Blindspot hebt gezien: Holly Brood, Nesim Najih, Kaj Gorgels, Nanne Meijer, Monica Geuze, Kaj van der Ree, Stefan Jurriens, Bobbie Bodt & Maradonnie, Nina Warink en Marije Zuurveld.

Check hier de vorige Blindspot: http://bit.ly/YasmininBlindspot

Rijles nodig? Neem vooral een kijkje bij: http://www.nijmanrijopleidingen.nl

Marije Zuurveld heeft haar eigen YouTubekanaal en presenteert ook voor Concentrate: https://www.youtube.com/user/marijezu...

Playlist Blindspot: https://www.youtube.com/playlist?list...

Kaj van der Ree, Nesim el Ahmadi en Marije Zuurveld zetten in het nieuwe seizoen van 'Blindspot' alles op alles om hun gasten te verrassen met iets wat ze nooit zullen vergeten. Dit seizoen zetten de presentatoren niet elkaar voor het blok, maar verschillende BN’ers. De desbetreffende gast weet van niks en wordt met een blinddoek en koptelefoon naar een onbekende locatie gebracht. Als de blinddoek af gaat zal hij on the spot een opdracht moeten uitvoeren. Er is op dat moment geen weg meer terug.

Volg ons via: Instagram : https://instagram.com/concentratenl
Facebook : https://facebook.com/concentratenl
Website : http://www.concentrate.nl

#concentratenl #blindspot #MichellaKox

Release Date:

Gepubliceerd op 29 nov. 2019

Category:

Amusement